fredag, oktober 30, 2009

Cigaretter och Alkohol

Igår gjorde man säsongspremiär i Hockey-Bockeyn i Nittorp. Efter en rätt slö dag från min sida för att ta igen sig från en något blöt kväll på kåren kvällen begav sig Jag, Wiklesias, The Dick och Johanna oss ut i skogarna runt Nittorp.

Bilen från Jönköping visade sig göra succé på isen, efter att ha missta premiären där vårt lag Team Katastrof förlorade med hela 15-7 så förstärkte vi samtliga lagdelar igår.

The Dick gick in i anfallet och ledde laget likt en ung Stevie Y i Detroit. Wiklesias tog plats hos backarna och sköt och smekte iväg passningar som om han vore Paul Coffey medans en annan gjorde motståndarna förbannade över missade målchanser som om det var Tom Barasso som tog plats mellan stolparna. Seger med 10-5 blev det efter att vi släppte av lite takten sista 5 minuterna och gav bort tre mål. Egentligen bara två men domaren påstod sig ha sett att en boll till var inne.

För att tagga till innan matchen spelades det givetvis musik i omklädningsrummet och rätt som det var kom Oasis på, ett band man inte lyssnar på så mycket längre pga av deras senaste skivor, men man får inte glömma bort att Definitely Maybe (1994) och (What's the story) Morning Glory? (1995) är två fantastiska rockalbum, där en av tiderna coolaste låtar finns med Cigarettes & Alcohol.

2 kommentarer:

Erik sa...

Ja helvete va vi ägde på planen :) Oasis är duktigt bortglömt, synd! Vi får ta en whiskey och bägarkväll med enbart Oasis på Spotify snart!

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu