söndag, oktober 11, 2009

ännu en fantastisk helg är tillända

Fredagen börjar mycket trevligt med besök hemma hos herr och fru Furbacken som var i behov av konsulthjälp för att skriva CV samt korrekturläsning. Ett besök hemma hos Määäklaaah och Sandra blev det också. Sedan bar det av på AW på Åtta Glas och lite mingel på Karlssons. På lördagen ringde klockan redan 07:00, på tok för tidigt enligt Gabbe som tillslut kom upp vid 08:15 efter många suckar och stön. Vid klockan 09:14 hämtade jag, Viktor, Gabbe och Nisse upp Andreas S för att ge oss av mot Komosse för lite fridfull och sinneshöjande Mösamarsch. Vid klockan 09:15 zippades första klunken av den medtagna whiskeyn, som för dagen gick under namnet, Cluny.

Här har vi lite bilder från lördagsförmiddagens Mösamarsch.

Komosse ligger ödsligt till.


Leden vi gick var cirka 4,5 km totalt.

 Viktor spanar ut över Komosse.
 
Vidsträckta marker
 
Pinnatjuren eller snarare polacken, var vackert klädd och mycket fokuserad under hela marschen.
 
Andreas läste de faktarutor, som fanns runt leden, mycket noga.

En gul björk som rönte stor uppmärksamhet bland de mjuka vandrarna.







"Tigervass" växte det också på den vidsträckta mösen.

Åhh, va vackert!

Viktor, Andreas och Nisse njöt!

En fin bäck rann det också på mösa.

Viktor spanar ut över "sjön" som han menade innehöll gäddor på "Säkert tjugo kilo!". Många skratt och skrönor levererades också i samband med rasten vid denna fina vy. Andreas hade bakat kanelbullar och kladdkakmuffins som satt som ett smäck till kaffet med göken! Fantastiskt arbete Andreas!


Nisse som marscherar närmst kameran utbrast "NU TITTAR SOLEN FRAM!", mycket glatt i samband med detta foto.


Efter hemkomsten från mösamarschen spelade jag NHL och FIFA mot Gabbe. De flesta matcherna var jämna men det fanns undantag. Eller vad sägs om detta?

Jag vinner skotten med 48 (!!) - 23. Men Gabbe vinner matchen med 8-3, galet!

Såhär glad blev Pinnatjuren över detta!


Kvällen innehöll också fotbollskväll hemma hos Viktor där Lorentzon var på besök. Och när Lorentzon är på besök brukar det alltid gå hett till!

Jag och Andreas håller på med bus?

Lorentzons verk.

Määäklaaah var i högform och kunde inte stå still på hela kvällen.


Kvällen fortsatte sedan med klubbande på Sliver. På söndagen utmanade Lorentzon mig på tennis, vilket givetvis accepterades. Klockan halv fyra drog matchen igång och Lorentzon rykte sig snabbt fram till en 3-0 ledning. Jag jobbade mig emellertid in i matchen och första set avgjordes efter tiebreak, siffrorna skrevs till 7-6 (7-1), Wikander. Även andra sett gick till tiebreak som dock inte hann spelas färdigt, i andra set är ställningen 6-6 (3-2) med fördel Lorentzon.

Efter denna händelserika helg skall det även tipsas om musik. Och jag tycker att The Kooks låt 'Always Where I Need To Be' passar som beskrivning av denna helg. Emellertid kan man ändra Need till Want för att det i fulla drag skall beskriva den oerhört trevliga helgen! Tack alla! Ett stort tack skall också tillskrivas vår eminente medarbetare Daniel, som har fixat till utseendet på bloggen. Fantastiskt snyggt!



Over and out, I'm stuck in a round-about.

3 kommentarer:

Nils sa...

Snajsig layout-uppdattering! Gillar bilen skarpt :)
Ni borde dock göra om färgerna vid kommentarfältet. Svårt att hitta vart man ska posta någonstans. Annars, ett klockrent lyft :)

Tackar för en kanontrevlig helg!

Erik sa...

Ja den är skitsnygg. Det är ju inte direkt jag som håller i layout arbetet :) Daniel kollar över det vid tillfälle tror jag :)

Tack själv för ännu en suverän helg!

Erik sa...

Har ordnat detta nu Nisse!