onsdag, oktober 28, 2009

Gör inte rytmen upprörd

Halva veckan av lovet har gått och man har hunnit med en hel del. Igår var man inne i skolan och fick sina betyg från London inräknade, det tog bara 8 månader. Sen satt man hemma och sydde ihop lite kläder, mycket rogivande.

Framåt eftermiddagen trillade Wiklesias in och vi bestämde oss ganska snabbt för att bege oss ut och ta en bägare, så det vandrades ner till Pipes där man fick både öl och buffé för 39 kr, kommer inte min kvällsmat där fler gånger. Alex mötte även upp och tog en öl efter jobbet. Sen sprang vi vidare till O'learys för HBK - IFK men efter att Göteborg låg under i med två mål i halvlek sprang vi vidare till Nisse för kaffi och syjunta. Dålig kvalitet på Nisses jacka hade gjort att han tappat två knappar och de övriga hängde löst, men med lite nål och tråd var det snabbt fixat.

Idag ska man gå ner och skriva kontrakt med nya jobbet, ska bli fint med allt färdigt tills nästa vecka.

Det brukar ju inte vara så mycket dansant musik här alltid, iofs brukar jag tycka så men gemene svensk kanske har en annan uppfattning, men här är en låt jag gillar att höra på ute i "svängen".



Idag trillade även Biffy Clyros singel The Captain ut på spotify, två dagar för sent men ändå. 9 November kommer albumet, men här är en låt man kan lyssna på så länge.

Inga kommentarer: