måndag, november 30, 2009

Det heta smälter..

Igår var det första advent och jag har besökt fjällstugan två (!!) gånger på lika många dagar! Adventsbazar på lördagen, hur man nu kan kalla det adventsbazar då advent först är dagen efter, nja. Jag lyckades emellertid inte framföra detta till de ansvariga. Söndagen började med en numera årligen återkommande tradition, nämligen första adventsgudstjänst och årets första lussebulle. Inte mycket att säga om gudstjänsten, den var över fort. Söndagen var ju annars fotbollssöndag med stort F. Everton var det bättre laget i dagens första derby, men Liverpool stod för båda målen. Liverpool spelade som det mittenlag man är. Chelsea avfärdade senare Arsenal tämligen enkelt genom en glasklar och rättvis 3-0 seger.

Arsenals svenskafansredaktion fortsätter att skapa riktiga skitkrönikor i samband med matcherna mot Chelsea. Inför helgens match stod Magnus Falk för följande intetsägande krönika som enbart romantiserar Arsenal och deras trötta supporterskara, krönikan går att läsa och skratta åt här. Denna går att jämföra med en annan gnällig couldn't-care-less-krönika från samma redaktion denna gång signerad, Patrik Nilsson, denna finns att flina åt här. Jaja, Chelsea stod för en total överkörning av Arsenal. Barcelonas vinst mot Real Madrid behövs inte ens diskuteras, då den har behandlats av all världens media, drömfotbollen uteblev i vart fall, kul att se att Daniel Alves lyckades med ett av typ tio inlägg i alla fall, hoppas han har bra betalt för detta!

Dagens musiktips är i vart fall The Hot Melts som har släppt ett nytt album detta år, ett album som går under det fyndiga namnet The Hot Melts. Jag väljer att sticka med videon till en riktigt skön låt som heter 'Red Lips', 'Edith' är en annan mycket skön låt. Länk till albumet på spotify.

Inga kommentarer: