lördag, juni 19, 2010

ceo, ceo, ceo, ceo, ceo!!!

Eric Berglund (f.d. The Tough Alliance) har ju som ni bara inte får ha missat ett soloprojekt som går under namnet, ceo. Häromdagen gick det att läsa en låååång mailintervju med Eric Berglund som pitchforkmedia genomförde. Intervjun som har rubriken; "Meet ceo: Inside the Mind of Eric Berglund of the Tough Alliance, hittar ni HÄR.

På frågan om hur det blev just ceo, drar Eric en lång historia om hur det kom till i ett väldigt spirituellt skede. Han kände sig förvirrad men fick sedan en drömsyn, där han uttrycker att det kändes som att livet kastade honom upp och ner i en virvelvind, samtidigt som tusen änglar viskade; "ceo, ceo, ceo, ceo, ceo". Intervjusvaren från Eric är mycket roliga men fantastiskt mystiska och skumma. Men jag har aldrig förstått mig på varken The Tough Alliance eller ceo, annat än att det är ruggigt bra musik då förstås.

Det har i alla fall kommit två nya låtar som bör återfinnas på den nya plattan. En platta som går under namnet, White Magic, och som släpps den 28 juni. De två låtarna heter 'Illuminata' och 'Everything Is Gonna Be Alright'. År 2010 kan bli ett sjukt bra svenskt musikår! Njut nu av dessa två konststycken, för bövelen!!!

PS. 'Illuminata' är helt fantastiskt sjuhelsikes bra!!! DS.



Inga kommentarer: