tisdag, augusti 24, 2010

Husfru...

...ja det söker jag! Skämt åsido, givetvis är det ett gammalt och förlegat ord/uttryck/titel som jag absolut tar avstånd ifrån. Men samtidigt degar jag tyvärr inte in tillräckligt med flis/gryn/deg/lax/dolores/pesetas/forinter/kamellortar/fnöske (kalla det vad ni vill) för att någon skulle kunna tänka sig att vara meinen hausfrau. Ja, och där märker jag ju förstås själv att min rent schizofrena diskussion mit myself håller på att spåra ur, så nog med dravel!

The Cribs nämnde jag i det förra inlägget på bloggen, då Ryan Jarman deras sångare och gitarrist samarbetar med Edwyn Collins kommande skiva. Ryan Jarman deltar bland annat i Edwyn Collins låt 'Losing Sleep'. The Cribs har nämligen släppt en ny singel som heter, javisst ni är på helt rätt spår (!!!). Givetvis är titeln på singeln 'Housewife'! Bra grejer faktiskt!

5 kommentarer:

Nils sa...

Hej Erik. När man trycker på en länk i er blogg försvinner man från sidan. Jag rekommenderar er därför att lägga till attributet target="_blank" i a-taggen. Detta gör att man får upp länken i en ny flik.

Här är ett exempel

Nils sa...

Ojsan. Nej, det gick minsann inte att skriva "target" i kommentaren.

Men det blir i allfall:

< a href="http://open.spotify.com/track/3mY4Q13kOhzw2qKbXd4ezs" target="_blank"> Länk < / a>

Stefan sa...

Oi. Helt ok det där. Förövrigt har The Thermals släppt nytt. Det är bara att lyssna. Tycker skivan var klart bra. Ha're.

Erik sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Erik sa...

Hej Nils. Torde det inte gå att lägga in det på något "universalt" vis, så att detta gäller alla länkar man skickar opp?! Vi vill ju ha kvar läsarna på bloggen ;)

Skall kolla upp The Thermals! Kör rätt mycket Paul Weller förtillfället. Ja The Jams gamla frontfigur!