lördag, maj 29, 2010

tutututututu..The Way My Heart Beats!

Idag kommer det en liten specialare. Tre låtar från tre olika artister skall jag lägga upp. Igår var jag och Gabbe inne och hejade på Nils när han sprang Eksjö Stadslopp och som han sprang. Nisse dönade in på 39 minuter och 30 sekunder (någon minut efter en lam och tråkig pajsare som gick under smeknamnet Rosa Pantern) och han landade på plats 46 av över 1000 deltagande. Grattis! För egen del blev det tyvärr inget deltagande då halsen inte var riktigt reko, men det kompenserades med besök på det nostalgiska Stadshotellet, som stod och såg ut precis som jag lämnade det för ungefär tio år sedan.

Väl i Jönköping fanns det givetvis mer kräm kvar i allas ben varpå dans och stoj på Karlssons Salonger avrundade kvällen. Och en låt som jag tycker kan beskriva kvällen är Good Shoes låt 'The Way My Heart Beats'.

Try and do the things you want,
It's the way my heart beats
Try and say the things you want,
It's the way my heart beats



Lördagen har än så länge börjat slött, kanske analkas det golf under dagen. Lördagen får helt enkelt gå i någon form av carpe diem-tecken eller varför inte denna chillwave dänga?



Chill, inte sant? Här har vi alltså Toro y Moi och deras låt 'Low Shoulders' från skivan Causers of This som kom i vintras. Alltså! Även fast det låter hur - beach, vår, sommar, badshorts, sand, flip-flops, strandtennis, beachvolley, grillning och andra vår- och sommarsysslor - så skall detta inte associeras med detta. I alla fall inte enligt Chaz Bundick (som är Toro y Moi). Jag väljer däremot att förbise detta och kastar fort till låten på min vårlista.

Nu är det dock dags att lägga upp den absolut bästa låten just nu! Det handlar om Oskar Linnros (den ena delen av Snook). Oskar Linnros låt 'Från och med du' är dunderbra och det bästa just nu!!! Han skall släppa en fullängdare som är efterlängtad vill jag lova. Så länge, njut av 'Från och med du'!!!

1 kommentar:

Nils sa...

Intressant och mycket bra skrivet (ja, även de delarna som inte handlade om mig och den fantastiska gårdagskvällen) :)